Man-Ons: 9:00 - 16:00

Tors: 9:00-14:00, Fre: Lukket

Orebygårdvej 10

7400, Herning

+45 29 62 18 22

Sikkerhedssko

Sikkerhedssko er en uundværlig del af arbejdsdagen, og derfor bør man ikke gå på kompromis med komfort eller kvalitet. Vi forhandler sikkerhedssko for Sika, Brynje, Elten, Cofra, Dunlop og Tretorn. Du kan se deres sortiment herunder. Du skal ikke tøve med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Der er mulighed for at prøve i butikken. 

SIKA Footwear er anerkendt for deres mange træsko til alle brancher og formål. Derudover har de udviklet en række arbejdsfodtøj målrettet levnedsmiddel- og medicinalindustri, service og rengøring, hospital- og plejesektoren. 

Et andet kendetegn ved SIKA Footwear er deres fokus på anvendelse, funktion og pasform, som opnås gennem tæt samarbejde med en række professionelle brugere. 

 

BRYNJE lægger stor vægt på kvalitet, slidstyrke og sikkerhed, hvilket fremgår tydeligt i deres sortiment. De har det ultimative sikkerhedsfodtøj for den hårdarbejdende mand og kvinde.

Hos BRYNJE finder du både den smarte og sporty model udviklet til håndværk, byggeri og let industri, men også de ekstra robuste modeller som er perfekte til den tunge industri.

ELTEN byder på alt fra moderne sikkerhedssko i et smart sneakers design, til de mere klassiske modeller med fokus på enkelhed og funkionelitet.

Kendetegnet for ELTEN er også det store program af ESD-godkendt sikkerhedsfodtøj, som er velegnet til virksomheder, hvor der arbejdes med sarte, elektroniske komponenter.

COFRA er kendt for et ungt design med masser af smarte detaljer, som appellerer til den hårdarbejdende og stilbevidste håndværker. 

Elegante italienske sikkerhedssko der både tager hensyn til komfort og udseende, velegnet til håndværkere, industri og byggeri. 


DUNLOP støvler kendes for deres ultimative sikkerhed, komfort og slidstyrke. Blandt andet på grund af deres Purofort+ program er DUNLOP blandt professionelle brugeres absolutte favoritter inden for PU-støvler.

Sortimentet byder desuden også på PVC støvler til job og fritid.

TRETORN gummistøvler er kendt for deres høje kvalitet og funktionelle design.

TRETON er håndlavet af naturgummi til at forkæle dine fødder.