Man-Ons: 9:00 - 16:00

Tors: 9:00-14:00, Fre: Lukket

Orebygårdvej 10

7400, Herning

+45 29 62 18 22

Service

Hvad enten der er brug for et par håndklæder, linned, en måtte eller arbejdstøj til hele holdet, så er vi de helt rigtige for jer. Vi vil sammen med jer, finde den bedste løsning for jer. Vi henter, vasker og leverer, hver eller hver anden uge, måned eller hvad der skal til for at dække netop jeres behov. Vi klare det hele let og elegant, uden at forstyrre i det daglige. 

BEMÆRK at vi har ingen bindingsperiode på standart måtte aftaler. 

Udover vores udlejningsservice, tilbyder vi også tryk og broderi på tekstiler.

 

Udlejning af arbejdstøj

Hvad enten der er tale om 5 eller 100 medarbejdere, så står vi klar til at hjælpe med arbejdstøjet. Vi henter, vasker og leverer, så I altid er sikret rent og pænt arbejdstøj. Sammen vil vi finde den bedste løsning for netop jer. Kontakt os allerede nu og få et uforpligtende tilbud.

Måtte-service

STOP snavset ved døren. Hos os kan du få et bredt sortiment af måtter med eller uden logo som bliver regelmæssigt og professionelt renset, udskiftet og vedligeholdt. Det er vigtigt, at dine gæster og medarbejdere får en flot velkomst, der afspejler din virksomheds professionelle image. Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud.

Udlejning af Håndklæder /håndklæderuller

Vi udlejer håndklæder og viskestykker, samt håndklædeautomater. Vi kommer en gang i ugen eller efter behov og henter de snavsede og hænger de nye på plads, hvilket spare dig for en masse tid og penge. Håndklæder leveres i ønskede farver.

Trykkeri

Vi trykker på næsten alle former for tekstiler. Vi producerer selv tekstilprint.

Udlejning linned

Dine tekstilers kvalitet og renhed er afgørende for, at din virksomhed kan opretholde en god service og et godt image – uanset om du arbejder i hotel-, restaurant- og cateringbranchen eller i hospital- og plejesektoren.

Broderi

Vi har egen produktion af broderi og står for det hele selv. Vi kan brodere med op til 9 farver.